Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus: 0405560712

 

Kaavi ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

 Akupuntiohoidot:lapsettomuus,synnytyksen käynnistäminen, mahavaivat, laihdutusnastat,migreeni,niskahartiavaivat,selkäkivut.

Voimaannuttava syntymä-verkkokurssi:www.wellnessonline.fi Vauvahierontakurssit, äitiysjooga.

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12 . Ilmott.tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 25.12.2020

13.07.12

Tiede vai ”tiedeuskonto”?

Markku Myllykangas ei ole paha  vaan ns. tiedeuskonnon sokaisema.Hän näkee ja ymmärtää vain sen mitä tieteellisissä artikkeleissa kirjoitetaan. Hän ei itse tee kokemusperäistä tiedettä ja siksi ei ymmärrä tieteellisten menetelmien vajavaisuutta.  Hän kuuluu niihin, jotka uskovat vain sitä , mitä tieteen tekijät kirjoittavat tutkimustuloksistaan. Tilastot ja tutkimustulokset kertovat vain sen totuuden mitä teiteellisin menetelmin sillä hetkellä on todettu. Ne eivät kerro sitä, että tieteen menetelmät ovat kovasti vajavaisia, epäluotettavia ja tekijöiden sekä tulosten tulkitsijoiden vajavaisuuden tuloksia. Esim. ihmisen kyky tehdä fysikaalisten ilmiöiden havaintoja vain näköaistimuksen avulla on niin puutteellinen, rajoittava ja karkea tapa saada syvistä totuuksiasta selkoa, että se jää pakostakin aina vallinaiseksi.

Suuret keksijät ja tieteen tekijät itse ovat hyvin epäuskoisia löydöksiään ja tulkintojaan kohtaan. Nöyryys on historian suurimpien tiedemiesten ja keksijöiden asenne. Historia on kautta aikojen todistanut , että vain epäuskoisuus tuloksia kohtaa on oikea asenne uuden löytämiselle ja tieteen syvien totuuksien selvittämiselle. Fysikaalinen tiede on pohjaton, alati muuttuva kaivo , sillä maailmainkaikkeuden perimmäisen totuuden  on aina pysyttävä ihmisen älyn selvittämättömissä. Ihmisen mieli ei ole riittävän kypsä, jalostunut , jotta voisi saada perimmäisen totuuden selville ja siten hallintaansa. Onneksi näin on aina oleva, sillä muutoin karkeus pääsisi maailmankaikkeuden Herraksi, mikä johtaisi pelkkään kärsimykseen.

Kautta ihmiskunnan historian on ollut mieleltään riittävän pitkälle kehittyneitä ihmisiä, jotka ovat kertoneet ja paljastaneet ihmisille olemisen syviä saloja, joista on perimätietoa olemassa idän vanhoissa filosofioissa, esim. jooogafilosofiassa. Tuolle olemisen käsitykselle nuo M. Myllykankaan ”huuhaahoidoiksi” nimeämät ihmisen tasapainoon ja terveyteen tähtäävät hoidotkin perustuvat.

 Tieto, että  kaikki on  perimmältään energiaa on meditaation tuloksena saatu ainakin 7000 vuotta sitten.  Nyt vasta tiede on ”jumalhiukkasen”  ja ”pimeän aineen” löydettyään päässyt samoille jäljille.

 

Aila Miettinen   

Powered by CMSimple | Webmasteri