Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus: 0405560712

 

Kaavi ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

 Akupuntiohoidot:lapsettomuus,synnytyksen käynnistäminen, mahavaivat, laihdutusnastat,migreeni,niskahartiavaivat,selkäkivut.

Voimaannuttava syntymä-verkkokurssi:www.wellnessonline.fi Vauvahierontakurssit, äitiysjooga.

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12 . Ilmott.tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 25.12.2020

02.02.09

Amor-synnytysammeen tuhkimotarina:

 

Luonnonmukaisen-aktiivisen synnytysliikkeen myötä oli tarve perustaa  ns.luomusynnytysyksikkö Suomeen. Kuopioon olin tuota perustamassa n.1993 ja hyvässä myötätuulessa elinkeinoprojektin kanssa yhteistyössä, suunnitteilla oli mm.synnytysmatkapaketteja.  Omien synnytyskokemusteni kautta olin todennut synnytysammeen suuren  merkityksen synnytystyötä helpottavana, mahdollisuuksia antavana ei rajoittavan tekijänä.Olin tajunnut, että venyttelyt, roikkuminen ja synnytysregressioon pääseminen ovat  lämpimän veden lisäksi kvunlievityksen ehdottoman  tärkeitä tekijöitä. Synytyslääkärinäymmärsin myös synnytyksen turvallisuuden kannalta oli tärkeää ,että vedessä oleskelevaa synnyttäjää pääsi tutkimaan ja sydäääniä seuraamaan sekä hätätilanteet oli voitava hoitaa helposti ja kunnialla.   Ilman kunnollista synntysammetta ei klinikkaa voinut olla. Mistään maailmalta ei  löytynyt vaatimustasoni ammetta, joten se oli itse suunniteltava ja tehtävä. Idean teteuttaja löytyi Jusankoskelta (Ston

eplast). Patentoin idean joka palkittiin keksintösäätiön apurahalla jonka käytin muotin valmistukseen.Oli siis tarkoitus valmistaa vain yksi amme tuota luomuklinikkaa varten. Synnytysyksikön perustamienn kariutui Kuopion Yliopistoillisen sairaalan vanhoillisten tahojen vastustukseen. Käteen jäi Amor-amme. Vesisynnytys oli suuresta maailmasta juuri astunut Suomeen kovassa vastatustusaallokossa. Puolestapuhujana 1985  Suomeen alulle panemani Aktiivinen Synnytys r.y. Ideologian energialla kävin pitämässä  lähes kaikkissa Suomen synnytyssairaaloissa  vesisynnytysluentoja. Tämä koulutskätilöille ja lääkäreille jatkuu edelleen, mutta pienemmällä teholla, sillä veden käyttö synnytyksessä  on hyväksytty ja tullut jäädäkseen. Nyt sairaalat  kilpailevat siitä kenellä on peremmat mahdollisuudet veteen ja luomusvaihotehtoihin. Luentomatkojen ohella ovat synnytyssairaalamme saaneet tutustua myös Amorin synnyttäjälle ja kätilölle tarjoamiin mahdollisuuksiin.

 

Tein tutustumismatkoja    Euroopan johtaviin vesisynnytyskeskuksiin Göteborgissa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Brysselissä, Ostendessa, Lontoossa, Oxfordissa, Pithiviersissä. Tekemäni mielipidekyselyn mukaan Amor oli yliveto kaikissa noissa klinkoissa käytetyistä ammeista.

 

Nyt Amor on ollut Suomen markkinoilla n. 14 vuotta ja suurimassa osassa sairaaloitamme se on ,ensinnä hankkineet ovat hankkineet jo toisen. Tämän vuoden heinäkuussa myin kolme Amoria Tarton yliopistolliseen klinikkaan. Näin avautuivat ulkomaanmarkkinat. Saas nähdä miten jatkuu.

 

Amorin markkinoinnin ja myynnin vuoksi perustin Aila M Oy:n, joka on nyt terveyspalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa Amorin lisäksi yskityislääkäripalveluita neljällä eri paikkakunnalla, vesisynnytyskoulutusta, äitiysjoogasynnytysvalmennusta, vauvahierontaa, kotisynnytyksiä.

 

Tulevaisuuden visiot ovat: "Ssynnytys synnyttäjälle"-valmennusten lisääminen sekä äideille että ammattilaisille,yksityisen neuvolan ja oman kätilösysteemin luominen sekä domino-synnytykset. Tavoitteena on saada synntyys takaisin naiselle 20 vuoden tähtäimellä.

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Webmasteri