Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus: 0405560712

 

Kaavi ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

 Akupuntiohoidot:lapsettomuus,synnytyksen käynnistäminen, mahavaivat, laihdutusnastat,migreeni,niskahartiavaivat,selkäkivut.

Voimaannuttava syntymä-verkkokurssi:www.wellnessonline.fi Vauvahierontakurssit, äitiysjooga.

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12 . Ilmott.tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 25.12.2020

13.10.12

Maan päällä vallitsisi rauha, jos ihmiset tuntisivat sisimpänsä

Vastaus teologian tohtori Kari Kuulan kirjoitukseen ”Paholainen rippileirillä” (9.10. Savon Sanomat)

Esimerkkipoikasi reippileiriltä edustaa Tellus-nimisen planeetan kasvattia, yhteiskuntamme menestyjää. Samanlaisia ihmisiä ovat koulut, työpaikat, yritykset, hallitukset, yliopistot, puolueet, naapurusto, uskonnot pullollaan.

Kuvailemasi kaltainen  maan asukki aiheuttaa toiminnallaan, syyn ja seurauksen – lain vuoksi, kärsimystä. Tuota ns. karman lakia ei kukaan voi välttää tai paeta , se toimii aina ja kaikkialla koko ajan. Onneksi -  sillä  kärsimys johtaa aina ihmiskunnan hienosyistymiseen.  Ennemmin tai myöhemmin kärsimyksestä seuraa henkiset harjoitukset ja pyyteetön palvelu.

Kärsimys, pyyteetön palvelus ja henkiset harjoitukset ovat tiet itsensä oivaltamiseen ja mielen laajentumiseen. Myös ikivanhat  harjoitukset kuten esim. jooga, tai-chi, chi-kung johtavat energiakehon, kehon ja mielen tasapainoon. Tätä ” pyhää kolminaisuutta” tarvitaan, jotta mieli laajenisi ja  ihminen kykenisi oivaltamaan syvimmän olemuksensa..  Itsensä oivaltanut ihminen on vapautunut egonsa kahleista ja haluaa palvella pyyteettömästi koko luomakuntaa sekä elää sopusoinnussa , rakkaudessa ja rauhassa.  

 

Aila Miettinen

 

 

 

Powered by CMSimple | Webmasteri