Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus:
017 28 28 244/Puijonlaakson Lääkärikeskus

 

Juankoski ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

Synnytys- ja vauvahierontakurssit sekä äitiysjooga, synnytystanssi, synnytysterapiavast.otto.:

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12  Akt.Synn.r.y:n ilmainen keskustelu (aiheina:naisen synnytys, pyhä syntymä,kivuton synnytys,doula)Ilmott.molempiin tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 12.08.2018

Vauvahieronta

Opettamani vauvahieronta on intialaisen kansanperinteen mukainen tapa. Se on osa kokonaisvaltaista , lapsen ehdoilla taphtuvaa mukavaa yhdessäoloa. Parhaimmillaan se on vihreä keidas molemmille keskellä arkista päivää. Sen avulla sekä lapsen ,että hoitajan vuorovaikututstaidot kehittyvät ja syvenevät.

Paras ikä vauvahieronna aloittamiselle on heti syntymässä, mutta koskaan se ei ole liian myöhäistä. Jopa murrosikäisen ongelmissa se saattaa olla terapeuttista. Oman kokemukseni mukaan osittainkin suoritettuna siitä nauttivat niin nuoret aikuiset kuin puolisokin.

Jos lapsella on kehitykseen liittyviä tai hoidollisia ongelmia, se saattaa olla korjaava tekijä. Useimmiten myös mahavaivat, unihäiriöt ja syömishäiriöt helpottavat säännöllisen vauvahieronnan ansiosta. Se kehittää myös vuorovaikutustaitoja ja kasvattaa sosiaalisuuteen.

N. 3 tunnin vauvahierontaopetus ryhmille sisältää teorian, käytännönopetuksen ja filmin.

Powered by CMSimple | Webmasteri