Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus: 0405560712

 

Kaavi ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

 Akupuntiohoidot:lapsettomuus,synnytyksen käynnistäminen, mahavaivat, laihdutusnastat,migreeni,niskahartiavaivat,selkäkivut.

Voimaannuttava syntymä-verkkokurssi:www.wellnessonline.fi Vauvahierontakurssit, äitiysjooga.

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12 . Ilmott.tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 25.12.2020

Synnytykseen valmistautuminen

10 hyvää syytä synnytysvalmennukseen

SYNNYTYSLÄÄKÄRI: "ITSEHÄN SE LAPSI ON TEHTÄVÄ.. Kukaan muu ei voi synnyttää äidin puolesta. SAIRAALA AUTTAA ONGELMATILANTEESSA."

 

 

 

VIIDETTÄ lastaan odottava ÄITI: "Jokaista synnytystä varten olen maksimoinut valmentautumiseni, sillä SYNNYTYKSESSÄ ON PINNISTETTÄVÄ KAIKKI VOIMAVARAT ÄÄRIMMILLEEN. Aina olen hyötynyt valmentautumisesta ja oppinut jotain uutta. JOKAINEN raskaus ja synnytys ovat ERILAISIA. Koskaan ei voi tietää mitä eteen tulee, siksi on hyvä olla jotain "TAKATASKUSSA "VALMIINA."

ENSISYNNYTTÄJÄ: "Haluan KOKEA raskauden ja synnytyksen mahdollisimman SYVÄSTI ja RIKKAASTI. Haluan ottaa kaiken irti siitä mitä nuo elämäni ainutkertaiset tapahtumat antavat. Eihän sitäkään voi tietää tuleeko enää toista tilaisuutta. "

 

 

TOISTA lastaan odottava ÄITI:"Ensimmäinen raskaus ja synnytys olivat hyviä ja helppoja kokemuksia. Nyt haluan kasvaa lisää ja löytää uutta sekä JAKAA KOKEMUKSEN TOISTEN ÄITIEN KANSSA. Uskon, että jokainen lapsen saanti on äitiyttä rikastuttavampi kokemus.

TOISSYNNYTTÄJÄ:" Ensimmäinen oli KATASTROFAALINEN kaikin puolin. Silloin lähdin "SOITELLEN SOTAHAN". En tiennyt mistään mitään. Nyt haluan katsoa mitä oma valmistautuminen merkitsee. Olen kuullut että synnytyksessä "JOKAINEN ON OMAN ONNENSA SEPPÄ". Eihän siitä haittaakaan voi olla. "

 

KOLMATTA lastaan odottava äiti:" Olen aina PELÄNNYT SYNNYTYSTÄ , mutta intensiivisellä valmentautumisella koko raskauden ajan olen saanut TYÖSTETTYÄ pelon NIIN ETTEI SE HALLITSE minua. Kaikki on mennyt normaalisti. Ilman valmentautumista olisin varmasti panikoinut itseni jo raskaudessa sairaaksi tai sitten en olisi ollenkaan uskaltanut yrittää synnytystä, vaan olisin halunnut sektion, joka kuitenkin jälkeen päin ajatellen olisi ollut kaikin puolin huonompi viahtoehto ja riskitkin ovat siinä suuremmat.ROHKAISEVAA on TAVATA muita samassa tilanteessa olevia.

ISÄ:" En olisi mitenkään voinut olla niin paljon SYNNYTYKSESSÄ AVUKSI vaimolleni , ellen olisi etukäteen päässyt selville, ikäänkuin SISÄLLE SIIHEN MISTÄ ON KYSYMYS. Raskauskin tuli elettyä enempi yhdessä kun valmentauduimme yhdessä. Varmasti LÄHENSI ja LUJITTI sidettämme sekä antoi VALMIUKSIA yhteiselle KASVATUSTEHTÄVÄLLE. "

ENSISYNNYTTÄJÄ:" Halusin MAKSIMOIDA TURVALLISUUDEN , sillä synnytys on paras ja turvallisin, niin lapselle kuin äidillekin , silloin kun siihen ei tarvitse mitenkään puuttua. Lääkkeiden ja toimenpiteiden haittavaikutuksetkin ja HUONONKIN LOPPUTULOKSEN voin paremmin HYVÄKSYÄ jos ensin olen itse tehnyt kaiken voitavani."

ISÄ:" Etenkin siksi, että en osallistunut synnytykseen oli yhteinen valmentautuminen tärkeää. Se antoi meille YHTEISEN PROJEKTIN, jota nyt jatkamme synnytyksen jälkeen. Synnytys vain hämmentää miehen mieltä , kun ei voi kuitenkaan muuta kuin katsoa sivusta ja itse tekisi kuitenkin kaiken toisin.

I SYNNYTTÄJÄ: "Halusin antaa lapselleni parhaan mahdollisen alun. Suhde lapseen alkaa jo raskaudessa. Halusin lujittaa sitä ja jatkaa vauvahieronnalla heti syntymästä"

 

Powered by CMSimple | Webmasteri