Vastaanotot

Kuopio ajanvaraus: 0405560712

 

Kaavi ajanvaraus:
040  55 60 712

Ajankohtaista

 Akupuntiohoidot:lapsettomuus,synnytyksen käynnistäminen, mahavaivat, laihdutusnastat,migreeni,niskahartiavaivat,selkäkivut.

Voimaannuttava syntymä-verkkokurssi:www.wellnessonline.fi Vauvahierontakurssit, äitiysjooga.

Kuopiossa ja Helsingissä. Kurssit pyörivät koko ajan. Ilmoittaudu heti.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0405560712. Myös yksityisopetus mahdollista.  

Äitiysjooga sunnuntaisin klo10-11 Klo11-12 . Ilmott.tekstiviestillä 0405560712

Katso multimediaesitys Sao Paulon koulusta

Päivitetty 25.12.2020

Akupunktio

Akupunktuuri eli akupunktio on ikivanha kiinalainen hoitomenetelmä. Kaiken perustana on 'chi', joka on vastakkaisten voimien, positiivisten ja negatiivisten, kiihottavien ja lamaavien, 'jang'- ja 'jin'-energian vaikutusten alati muuttuva, dynaaminen tulos. Teorian mukaan sairaus syntyy siitä että 'jin' ja 'jang' ovat epätasapainossa keskenään. Ihmisessä on kaksitoista pää energiarataa ja lukuisia sivuratoja. Stimuloimalla näitä energiaratoja neulalla pyritään saamaan energia tasapaino takaisin. Lisää tietoa ja kysymyksiä aila.miettinen@kolumbus.fi . Voit myös varata ajan akupunktio hoidolle soittamalla ajanvaraukseen.

Suosituimmat hoidot:

  • Akupunktiohoidot erilaisiin kiputiloihin esim.migreeni, lihasjännitys jne.
  • Akunastat korviin laihduttajille
  • lapsettomuus (tutkimusten mukaan lapsettomuushoitojenkin rinnalla parantaa tuloksia),  raskauspahoinvointi, synnytyksen käynnistäminen

 Akupunktiokoulutus:  1985 Tampereen Yliopistossa professori Pekka Pöntisen akupunktiokurssi lääkäreille.

Powered by CMSimple | Webmasteri